Детали за огласот

Се продава плац 166м² со стара барака во Центар

80000€
# 114 Центар

Плацот се наоѓа зад Католичка црква.
Намена: А2
Површина: 166м²
Катност: ПР+2+ПК
Површина за градба: 84м²
Бруто развиена површина: 337м²

Цена: 80 000 евра со можност за договор за компензација со станови.
 

Соработка со нас

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

166 квадрати

80000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет