Детали за огласот

Се продава плац 1356м² во Волково

39324€
# 46 Ѓорче Петров

Се продава плац 1356 м2 во Волково со дозвола за градба на семејна куќа.

Намена А домување.

Цената е 29 евра од квадрат.

 

Без агенциска провизија од страна на купувачот.

072 224 164

070 355 071

1356 квадрати

39324€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет