Детали за огласот

Се продава нов стан 65м² во Тафталиџе

1150€
# 65 Карпош

Се продаваат нови станови во Тафталиџе 1 со имотни листови, веднаш вселиви.

Слободни квадратури од 65 м2 на прв кат со 1на спална соба (можност за втора спална соба),

52 м2 + 27 м2 двор на високо приземје и

60 м2 на високо приземје погодни станови и за деловни простории.

Контакт телефони

070 355 071

072 224 164

Продажбата е директно од инвеститор без данок и провизија.

65 квадрати

1 спална

1 тоалет

1150€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет