Детали за огласот

Се продава куќа на Водно 446м² плус 109м² двор

520000€
# 43 Центар

Се продава атрактивна куќа - мини зграда лоцирана спроти клиника. Располага со Приземје + 2 + Поткровје. Може да се пренамени во деловен простор - секој стан засебно или цел објект, на пример Хотел.

Приземјето содржи простории на квадратура од 96 м2 со излез во дворот.

Кат 1 - располага со 2 станбени единици целосно опремени со мебел и веднаш вселиви од кои првиот стан е со квадратура од 57 м2 и тераса од 3 м2 со дневен престој, кујна, трпезарија, една спална соба и тоалет.

Вториот стан е целосно опремена гарсоњера со квадратура од 46 м2 плус 3 м2 тераса.

Кат 2 - располага со една станбена единица од 122 квадрати, ненаместен стан со 3 спални соби, дневен престој, кујна и трпезарија, тоалет и тераса.

Поткровје- без закосени зидови - 117 м2 целосно опремен стан со три спални соби, дневен престој со кујна и трпезарија, тоалет и тераса.

Цена за издавање на целата куќа 2000 евра месечно.

Контакт телефони 072 224 164 / 070 355 071.

446 квадрати

520000€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет