Детали за огласот

Се продава куќа - карабина во Ѓорче Петров

95000€
# 115 Ѓорче Петров

Куќата се наоѓа во Ѓорче Петров 6, во близина на стадионот Кокта.
Катноста е подрум + 2 ката + поткровје
268м² е вкупна квадратура легализирана + 115м² поткровје кое може да се легализира при плакање на комуналии.
Дворот е со квадратура 233м²
Цена: 95 000 евра со простор за договор 

Соработка со нас
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

383 квадрати

95000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет