Детали за огласот

Се продава деловен простор 86м² во Карпош 4

68000€
# 58 Карпош

Се продава деловен простор 86м2 во Карпош 4 со можност за поделба на 2 деловни простории од по 43м2. Деловниот простор е лоциран во Карпош 4 на ул. Вич, на приземје. Просторот поседува тоалет, дел за кујна и во двете простории доколку би бил поделен. Може да се користи и како станбен во комбинација со деловен простор и друго по потреба.

Цена по договор.

За повеќе информации и за разгледување може да не контактирате на 072224164 / 070 355 071.

86 квадрати

2 тоалети

68000€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет