Детали за огласот

Се продава деловен простор 41м² во Капиштец

47000€
# 55 Центар

Маком Градба продава деловен простор во Капиштец од 41 м2, КТК спроти Сава Осигурување.

Деловниот простор го користи кираџија кој би продолжил со наем доколку сака купувачот.

Телефони за контакт 072 224 164 / 070 355 071.

41 квадрати

1 тоалет

47000€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет