Детали за огласот

Се продава деловен простор 40м² во ТЦ Антико

38000€
# 29 Карпош

Се продава дуќан - деловен простор во ТЦ Антико со квадратура од 40 м². Дуќанот е опремен со плочки, тоалет, и сигурносни решетки - Златна рака.

Контакт: 072 224 164 / 070 355 071

40 квадрати

1 тоалет

38000€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет