Детали за огласот

Се продава деловен простор 36м² во Аеродром

32000€
# 23 Аеродром

Гарсоњерата е комплетно реновирана, на приземје, со посебен влез. Поволна за канцеларии, салон за убавина и слично. 
Се наoѓа во комплексот на згради меѓу Capitol Mall и Хотел Русија.
Цената е 32 000 евра.
Без агенциска провизија !
За подетални информации јавете се на 070 355 071 / 072 224 164.

 

36 квадрати

1 тоалет

32000€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет