Детали за огласот

Се продава деловен простор 104м² во ТЦ Мавровка

120000€
# 61 Центар

Просторот се наоѓа зад ТЦ Мавровка. Располага со квадратура од 104 м² и подрум од 108 м². Просторот физички е поделен на два дела со посебни влезови. Паркинг простор има пред објектот.

Контакт: 070 355 071 / 072 224 164.

www.makom.mk

Без агенциска провизија од страна на купувачот!

104 квадрати

1 тоалет

120000€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет