Детали за огласот

Се изнајмува стан 68м2 во Центар

320€
# 129 Центар

Станот се наоѓа во Центар до Гимназија Ј. Б. Тито со јужна ориентација на четврти кат со два лифта.
Располага со квадратура од 68м² со една спална соба и е комплетно реновиран.
Греењето е со панелки и клима. 


Се изнајмува наместен.


Цена: 320 евра/месечно  со вклучено гаражно паркинг место.

За дополниелни информации и гледање на станови контактирајте не слободно.

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

68 квадрати

1 спална

1 тоалет

320€

Последни огласи

66 м²

3 спална

1 тоалет

2931 м²

1 спална

1 тоалет

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет