Детали за огласот

Се изнајмува стан 66м2 во Центар

300€
# 149 Центар

Се изнајмува стан 66м2 во Центар до градинката "13ти Ноември".
Станот е на втор кат со две спални соби и две тераси.
 
За греење располага со сопствено парно на струја.
Има едно паркинг место.

Градба: 2012 година.
Станот се изнајмува празен. 

Цена: 300 евра/месечно 
 

Соработка со нас

За дополнителни информации, гледање на станови или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

66 квадрати

2 спални

1 тоалет

300€

Последни огласи

105 м²

4 спална

1 тоалет

53 м²

1 спална

1 тоалет

62 м²

2 спална

1 тоалет

49 м²

1 спална

1 тоалет