Детали за огласот

Се изнајмува куќа 150м² во Козле

700€
# 130 Карпош

Куќата се наоѓа во близина на Германска Амбасада, на два ката со вкупна квадратура од 150м².


Приземје: Ходник, тоалет, дневна со кујна и трпезарија и балкон.
Кат: Ходник, бања, две спални со посебни тераси и детска соба.
Греењето е со сопствено парно и клими во секоја соба.
Две паркинг места пред куќа.


Цена за изнајмување: 700 евра/месечно
Доколку се изнајмува за подолг период има простор за договор. 

За дополниелни информации и гледање на станови контактирајте не слободно.

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

150 квадрати

3 спални

2 тоалети

700€

Последни огласи

53 м²

1 спална

1 тоалет

41 м²

1 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет

77 м²

2 спална

1 тоалет