Детали за огласот

Се изнајмува деловен простор 450м² во Тафталиџе

0€
# 66 Карпош

Се изнајмува деловен простор од 430 м² во Тафталиџе. Погоден за салон за мебел, канцелариско работење и други бизниси за секаква намена, освен за маркет. Цена по договор.

Контакт телефони 070 355 071 / 072 224 164.

430 квадрати

0€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет