Детали за огласот

Се изнајмува деловен простор 430м² во Тафталиџе

10€
# 66 Карпош

Се изнајмува деловен простор во нова зграда на приземје од 430 м² во Тафталиџе 1. Погоден за салон за мебел, канцелариско работење и други бизниси за секаква намена, освен за маркет. Цена по договор.

Контакт телефони 070 355 071 / 072 224 164 / 071217771.

430 квадрати

10€

Последни огласи

60 м²

2 спална

1 тоалет

150 м²

3 спални

2 тоалети

68 м²

1 спална

1 тоалет

Идеен проект во Хром

Ѓорче Петров

57 м²

2 спална

1 тоалет