Детали за огласот

Се издава куќа 220м² во Трнодол

1500€
# 50 Карпош

Куќата е на прекрасна локација на падините на Водно со двор од 150 м². Се состои од приземје 110 м² и прв спрат 110 м².

Приземјето располага со дневен престој, трпезарија, кујна, 2 спални соби, тоалет и бања.

Првиот спрат располага со дневен престој, тоалет и 3 спални соби.

Телефони за контакт

070 224 164

070 355 071

220 квадрати

5 спални

3 тоалети

1500€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет