Детали за огласот

Се издава дуплекс 140м² во Козле

650€
# 35 Карпош

Се издава стан - кат од куќа на 2 нивоа.

Првото ниво располага со дневен престој, кујна, трпезарија, гостински тоалет и тераса.

Второто ниво располага со 3 спални соби, тоалет, бања и тераса.

Се издава за подолг временски период.

Контакт телефони 072 224 164 / 070 355 071.

140 квадрати

3 спални

3 тоалети

650€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет