Детали за огласот

Се издава деловен простор 60м² кај Мавровка

150€
# 49 Центар

Се издава деловен простор зад Мавровка – 60 м2

Просторот е погоден за канцеларии, располага со 3 простории од кои едната е 35 м2 и тоалет. Од опрема има само плакари.

Цена: 150 евра / месечно

60 квадрати

1 тоалет

150€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет