Детали за огласот

Се издава деловен простор 48м² во Центар

350€
# 48 Центар

Се издава деловен простор погоден за канцеларии во Центар кај Црвен Крст со квадратура од 48 м2 на приземје.

Просторот е поделен на 3 канцеларии опремени со биро, столици, плакари, опремена мала кујна и тоалет.

Цената е 350 евра / месечно.

48 квадрати

350€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет