Детали за огласот

Плацеви во Сопиште 2799м²

50€
# 122 Кисела Вода

Шифра: P011

Се продаваат плацеви (еден до друг) во Сопиште со вкупна квадратура 2799м².

Плац 1 е 1217м²
Плац 2 е 1582м²

Се продаваат посебно или заедно, на имотен лист е еден сопственик.
Плацевите се наоѓаат на 15 минути од центарот на Скопје.
Цена : 50 евра/м² со можност за договор.

Соработка со нас
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

2799 квадрати

50€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет