Детали за огласот

Плац 5246м² на Качанички пат

70€
# 121 Карпош

Шифра: P014
Плацот се наоѓа во близина на Аеродромот Стенковец.

Цена: 70 евра/м²
Постои можност за договор околу цената и начинот на плаќање. Има простор за компензација до 40% за стан или кола.

Соработка со нас
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

5246 квадрати

70€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет