Детали за огласот

Плац 214м² во Црниче

110000€
# 126 Кисела Вода

ID: P016

Се продава плац во Црниче со вкупна површина 214м². На плацот има стара куќа 83м².


Дозвола за градење:
Намена: А1
Висина на венец: 10.20м  Пр+2+Пк
Површина за градба: 132м²
Максимална изградена површина: 528м²


Цена: 110 000 евра


Соработка со нас
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

214 квадрати

1 спална

1 тоалет

110000€

Последни огласи

2931 м²

1 спална

1 тоалет

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет