Детали за огласот

Опремен деловен простор 84м2 во Capitol Suites

500€
# 162 Аеродром

Деловниот простор е лоциран во зградата “Capitol Suites” и поседува 3 опремени канцеларии, 1 тоалет, кујна и балкон.

Квадратура: 84 м2
Греењето и ладењето е со клими поврзани со една главна единица надвор (слика прилог). 
Деловниот простор се изнајмува опремен како што е на сликите.
Паркинг простор има на -3 во Капитол, влегувањето е со картичка. 
Цена за наем: 500 евра месечно. (Цената може да се договори во зависност од времетраењето на наемот).

Лице за контакт: Сања “Маком Градба”
Градежна компанија и агенција за недвижности
Телефон за контакт: 072224164
www.makom.mk

84 квадрати

3 спални

1 тоалет

500€

Последни огласи

84 м²

3 спална

1 тоалет

32 м²

1 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет