Детали за огласот

Нови вселиви станови 66м² и 73м² во Влае, Карпош

62700€
# 87 Карпош

Објект Ѕ026
Веднаш вселив
Цена: 950 евра /м² - фиксна

Слободни станови со две спални соби:
73м² и 66м²
Греење: Градско парно
Под: паркет

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци
Без агенциска провизија
www.makom.mk

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

66 квадрати

2 спални

1 тоалет

62700€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет