Детали за огласот

Нови станови во Кисела Вода

1120€
# 133 Кисела Вода

ID: Ѕ049

Се продаваат две станбени единици во Кисела Вода во близина на Шампионче.
Објектот е со висина ПР+3+Пк, со лифт, и ќе биде вселив 07/2021.

Греење/ладење со инвертер.


Слободна квадратура со една спална соба: 52м² на трети кат. - ПРОДАДЕНО
Слободна квадратура со две спални соби: 62м² на трети кат.


Цена: 1120евра/м²
Паркинг: надворешен – 2800евра / гаражо паркинг место – 4700евра

Соработка со нас

За дополнителни информации, гледање на становите или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

62 квадрати

2 спални

1 тоалет

1120€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет