Детали за огласот

Нови станови во 60м² до 70м² Кисела Вода

63000€
# 91 Кисела Вода

Продаваме нови станови кои се градат со врвни висококвалитетни материјали во Кисела Вода во објект со катност Пр+7+Пк. 

Слободни станови со две спални соби има со квадратури од 60м², 66м², 67м² и 70м². Одберете ја вашата идеална квадратура на нов дом со спална и детска соба. 

Греење: Градско парно

Вселивост: 06/2021

Цената е 1050 евра од квадрат.

Шифра S029

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци.
Без агенциска провизија.
www.makom.mk

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

60 квадрати

2 спални

1 тоалет

63000€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет