Детали за огласот

Нови станови во 45м² до 50м² Кисела Вода

47250€
# 90 Кисела Вода

ПРОДАДЕНО

Продаваме нови станови кои се градат со врвни висококвалитетни материјали во Кисела Вода во објект со катност Пр+7+Пк.

Слободни станови со една спална соба има со квадратури од 45м2, 46м2, 47м2, 48м2 и 50м2.

Греење: Градско парно.

Вселивост: 06/2021.

Цената е 1050 евра од квадрат.

Шифра S029

Соработка со нас

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

45 квадрати

1 спална

1 тоалет

47250€

Последни огласи

53 м²

1 спална

1 тоалет

41 м²

1 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет

77 м²

2 спална

1 тоалет