Детали за огласот

Нови станови со три спални соби во Влае

970€
# 79 Ѓорче Петров

Продаваме нови станови во Влае, Ѓорче Петров – Комплекс во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници

Објект ГП3  - Почетна фаза на градба - Вселивост 2021
Слободни станови со три спални соби:
83м² кат по избор
Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- фенкојлери

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци
Цена по договор во зависност од начинот на плаќање

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

83 квадрати

3 спални

2 тоалети

970€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет