Детали за огласот

Нови станови со една спална соба од 46м² во Влае

44620€
# 77 Ѓорче Петров

ПРОДАДЕНО

Продаваме нови станови во Влае, Ѓорче Петров – Комплекс во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници

Објект ГП3  - Почетна фаза на градба - Вселивост 2021
Слободни станови со една спална соба:
46м² и 47м² кат по избор
Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- фенкојлери

Соработка со нас

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

46 квадрати

1 спална

1 тоалет

44620€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет