Детали за огласот

Нови станови со две спални соби во Влае

970€
# 78 Ѓорче Петров

Продаваме нови станови во Влае, Ѓорче Петров – Комплекс во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници

Објект ГП3  - Почетна фаза на градба - Вселивост 2021
Слободни станови со две спални соби:
58м², 59м², 62м², 64м², 65м² кат по избор
Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- фенкојлери

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци
Цена по договор во зависност од начинот на плаќање

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

58 квадрати

2 спални

1 тоалет

970€

Последни огласи

Нов стан 71м² во Влае

Ѓорче Петров

71 м²

2 спална

1 тоалет

83 м²

3 спални

2 тоалети

58 м²

2 спална

1 тоалет

37 м²

1 спална

1 тоалет