Детали за огласот

Нови станови од 63м² во Влае, Ѓорче Петров

950€
# 76 Ѓорче Петров

ПРОДАДЕНО

Продаваме нови станови во Влае, Ѓорче Петров - Урбана станбена зграда во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници

Објект ГП1 - завршна фаза на градба
Вселивост 06/2020
Цена 950 - 1000 евра од квадрат

Квадратури со две спални соби
63м² - Кат 1 

64м² - Кат 2

Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- инвертер греење/ладење, еден надворешен уред и внатрешни уреди во секоја соба.

ПАРКИНГ: подземен се доплаќа 

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

63 квадрати

2 спални

1 тоалет

950€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет