Детали за огласот

Нови станови 90м² и 85м² на Млечен

1250€
# 97 Карпош

ПРОДАДЕНО

Становите се на приземје, со висина 5м. Имаат галерија која влегува во имотен лист. 
Може да се наменат како станови и како деловни простории.
Дворот од 15м², кој не се доплаќа, може да се загради и остави на користење како дворно место или да се прилагоди како паркинг место.


-Дуплекс бр. 2 
Основа 60м²
Галерија 30м²


-Дуплекс бр.3-
Основа 53м²
Галерија 32м²


Вселивост: 06/2021
Цена: 1250 евра/м²                 Шифра: D019

Технички карактеристики

-Петкоморен профил со тројно стакло од брендот "Rehau"
-Фасада - 10cm стиропор + 20cm термо блок 
-Под - трослоен паркет од тип Таркет
-Плочки и санитарии по избор од реномиран Европски производител
-Греење - Централно парно греење
-Клима уред - 3,5kw
-Противпожарни и сигурносни врати
-Медијапански внатрешни врати
-Влез и ходници од мермер
-Гратис една година одржување на зградата

Соработка со нас
За дополнителни информации, гледање на недвижностите или дополнителна понуда на станови и деловни простории контактирајте не слободно.

Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

90 квадрати

3 спални

1 тоалет

1250€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет