Детали за огласот

Нови станови 62м² до 77м² во Влае Карпош

1000€
# 70 Карпош

ПРОДАДЕНО

Продаваме нови станови во Влае, Карпош - Мала семејна зграда на мирна локација во близина на градинка, училиште, маркети и амбуланти

Објект ВК3 - почетна фаза на градба
Вселивост: Септември 2020

Слободни станови со
две спални соби има од 62м² и 65м²
- кат по избор
три спални соби има со квадратура од 77м²
- кат по избор

Греење: инсталирано сопствено греење на струја

ПАРКИНГ: подземен се доплаќа 300 евра/квадрат

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци
Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071    Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771    Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

77 квадрати

3 спални

1 тоалет

1000€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет