Детали за огласот

Нови станови 57м² до 81м² во Влае, Ѓорче Петров

950€
# 73 Ѓорче Петров

Продаваме нови станови во Влае, Ѓорче Петров - Урбана станбена зграда во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници

Објект ГП2 - завршна фаза на градба
Вселивост 09/2020
Цена 950 евра од квадрат независно од ориентација

Со две спални соби
57м²   Кат 5
67м²   Приземје
69м²   Кат 6 / 6
71м²   Кат 1, 4, 5 
74м²   Кат 3 и приземје
81м²   Кат 2

Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- инвертер греење/ладење, еден надворешен уред и внатрешни уреди во секоја соба.

ПАРКИНГ: подземен се доплаќа 

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци

Становите со квадратура од

71м² -Кат 5,

74м² -Кат 3,

81м² - Кат 2 може да се купат по цена од 920 евра од квадрат.

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

57 квадрати

2 спални

1 тоалет

950€

Последни огласи

Нов стан 71м² во Влае

Ѓорче Петров

71 м²

2 спална

1 тоалет

83 м²

3 спални

2 тоалети

58 м²

2 спална

1 тоалет

37 м²

1 спална

1 тоалет