Детали за огласот

Нови станови 54м² до 62м² во Тафталиџе 2

1050€
# 75 Карпош

Одберете го вашиот семеен дом на мирна и тивка локација која нуди мир и хармонија во мала семејна зграда со 9 станбени единици во населба Тафталиџе 2, на ул. Ванчо Мицков.

Зградата располага со квадратури од 61м²  и 62м² со две спални соби, распоредот е внимателно уреден за да биде комфорен, практичен и функционален.

На последниот кат се планирани 2 станбени единици од по 54м² со две спални соби и гратис тераса од 6м².

Ориентацијата на становите е север-исток и север-запад во објект Приземје + 3 + Поткровје.

Слободни станови 

Кат 1    61м² и 62м² 

Кат 3    62м² 

Кат 4    54м²

Греењето и ладењето се предвидени со грејни тела на електрична енергија- инвертер клима во секоја соба за кои е докажано дека се најекономични.

Цената е 1050 евра/м2 со можност за договор зависно од начинот на плаќање.

Вклучен сопствен паркинг простор пред зграда. 

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

54 квадрати

2 спални

1 тоалет

1050€

Последни огласи

Нов стан 71м² во Влае

Ѓорче Петров

71 м²

2 спална

1 тоалет

83 м²

3 спални

2 тоалети

58 м²

2 спална

1 тоалет

37 м²

1 спална

1 тоалет