Детали за огласот

Нови станови 50м² до 53м² во Влае, Ѓорче Петров

50000€
# 71 Ѓорче Петров

Продаваме нови станови во Влае, Ѓорче Петров - Урбана станбена зграда во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници

Објект ГП1 - вселиви станови

Квадратури со една спална соба
50м²  Кат 1 (со гратис двор) и 2 - Цена 50 000 евра
53м²  Кат 1 (со гратис двор) и 2 - Цена 53 000 ерва

Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- инвертер греење/ладење, еден надворешен уред и внатрешни уреди во секоја соба.

ПАРКИНГ: подземен се доплаќа 

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

50 квадрати

1 спална

1 тоалет

50000€

Последни огласи

69 м²

2 спална

1 тоалет

134 м²

3 спални

2 тоалети

60 м²

2 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет