Детали за огласот

Нови станови 44м² до 46м² во Влае, Ѓорче Петров

950€
# 71 Ѓорче Петров

Продаваме нови станови во Влае, Ѓорче Петров - Урбана станбена зграда во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници

Објект ГП1 - завршна фаза на градба
Вселивост 06/2020
Цената зависи од ориентација од 950 до 1000 евра од квадрат

Квадратури со една спална соба
44м²              Кат 1
45м², 46м²    Кат 7

Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- инвертер греење/ладење, еден надворешен уред и внатрешни уреди во секоја соба.

ПАРКИНГ: подземен се доплаќа 

Становите се купуваат директно од инвеститор без дополнителни трошоци

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (12ч - 19ч) и сабота (10ч - 15ч)

45 квадрати

1 спална

1 тоалет

950€

Последни огласи

37 м²

1 спална

1 тоалет

63 м²

2 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

76 м²

3 спална

1 тоалет