Детали за огласот

Нови станови 40м² до 54м² во Влае, Ѓорче Петров

950€
# 72 Ѓорче Петров

ПРОДАДЕНО

Продаваме нови станови во Влае, Ѓорче Петров - Урбана станбена зграда во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници

Објект ГП2 - завршна фаза на градба
Вселивост 09/2020
Цена 950 евра од квадрат независно од ориентација

Слободни станови со една спална соба
40 м²     Кат 6 / 6

48 м²     Кат 6 и приземје

52 м²     Кат 1, 3, 4, 5 

54 м²     Кат 1

Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- инвертер греење/ладење, еден надворешен уред и внатрешни уреди во секоја соба.

ПАРКИНГ: подземен се доплаќа 

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

40 квадрати

1 спална

1 тоалет

950€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет