Детали за огласот

Нови станови 36м² до 76м² во Тафталиџе 2

1100€
# 74 Карпош

ПРОДАДЕНО

Продаваме нови станови во Тафталиџе - Станбени згради во близина на Сити мол, градинка, училиште, маркети и болници

Објект ТАА1 - завршна фаза на градба
Вселивост 06/2020
Цена 1100 евра од квадрат

Квадратури со две спални соби
51м², 53м², 58м², 62м², 65м² - Кат по избор
Квадратури со три спални соби
76м² - Кат 4/5

Објект ТАА2 - почетна фаза на градба
Вселивост 03/2021
Цена 1100 евра од квадрат

Квадратури со една спална соба
36м² - Кат 4/4
Квадратури со две спални соби
58м² - Кат 2, 3, 4

Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- инвертер греење/ладење, еден надворешен уред и внатрешни уреди во секоја соба.

ПАРКИНГ: подземен се доплаќа 

Соработка со нас

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

76 квадрати

3 спални

1 тоалет

1100€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет