Детали за огласот

Нови станови 27м², 36м² и 52м² во Кисела Вода

1100€
# 85 Кисела Вода

ПРОДАДЕНО

Објект во градба со катност приземје+3+поткровје во Кисела Вода располага со слободни станови од 27м² гарсоњера, 36м² со една спална соба и 52м²  со две спални соби.

Слободни гарсоњери од 27м² има на кат 1.

Слободни станови со една спална соба од 36м² има на кат 2 и 4.

Слободен стан од 52м² има на кат 4.

Објектот ќе биде вселив во месец Декември 2021 година.

Телефони за контакт :
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

 

 

36 квадрати

1 спална

1 тоалет

1100€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет