Детали за огласот

Нов стан со двор во Козле

95000€
# 82 Карпош

ПРОДАДЕНО

Објектот се наоѓа во населба Козле и ќе биде вселив во Јануари 2021 година.

Станот е на приземје со вкупна квадратура од 115,13м² и располага со:
- ходник, 2 спални соби (или 3 спални соби), дневна, кујна и трпезарија, бања и гостински тоалет на квадратура од 77.13м²;
- тераса од 16,5м², двор од 21,5м² со паркинг место од 12,5м².

Цена: 95 000 евра со простор за договор + данок.

Телефони за контакт :
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

115 квадрати

2 спални

2 тоалети

95000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет