Детали за огласот

Нов стан од 48м² во Влае 4

900€
# 3 Ѓорче Петров

Се продава стан во градба 48 м² во Влае.

Слободни станови од овој тип

48 м² - 1 спална соба на 6 спрат / 7.

Ориентација - запад.

Технички опис на објектот

Надворешна термо фасада 8/10 см стиропор со 20 см блок цигли.

Внатрешна изолација помеѓу станови сендвич ѕидови звучна и топлотна изолација.

Греење поставено сопствено греење на струја со котел и радијатори, како и клима инвертер греење и ладење.

Врати високо квалитетни од Проспера.

Прозори Саламандер со 5 комори и 2 слојни стакла.

Изведба на кров Лимен кров плоча бетонска со тервол 10 цм, дрвена конструкција и лим.

1 лифт за 6 до 8 особи.

Паркинг простор во подземно ниво со лифт. Цена 3 500 евра.

Санитарија и плочки по избор.

Вселивост до Ноември 2019.

Дополнителни понуди и информации може да добиете на телефоните 070 355 071 / 072 224 164.

Без агенциска провизија од страна на купувачот.

48 квадрати

1 спална

1 тоалет

900€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет