Детали за огласот

Нов стан 90м² со двор 40м² во Влае, Ѓорче Петров

101500€
# 96 Ѓорче Петров

Објект: Ѕ036
Станот е на приземје со западна ориентација со површина 90м² и дворно место од 40м² кое е заградено и оставено на користење на купецот.
Објектот е во завршна фаза на градба и ќе биде вселив во Април 2021
Греење: Градско парно
Гаражно паркинг место се доплаќа
Цена: 101 500 евра
Соработка со нас
За дополнителни информации, гледање на станот или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.
Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

90 квадрати

3 спални

2 тоалети

101500€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет