Детали за огласот

Нов стан 81м² во Влае, Ѓорче Петров

76950€
# 73 Ѓорче Петров

ПРОДАДЕНО

Продаваме нов стан во Влае, Ѓорче Петров - Урбана станбена зграда во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници

Со две спални соби

81м²   Кат 2 

Цена  76 950 евра + данок

Технички карактеристики

-Ѕидови меѓу станови од керамички блок d=20cm, со изолација од тервол 5cm, и облога од гипс картон, со одлична акустична и термичка изолација.

-Фасадни ѕидови од керамички термо блок + 10cm стиропор.

-Преградни ѕидови - систем кануф d=10cm, со дупли гипскартонски табли од двете страни + 5сm тервол со одлична акустична и термичка изолација.

-Греење: Греењето/ ладењето ќе биде решено со мулти сплит систем- инвертер греење/ладење, еден надворешен уред и внатрешни уреди во секоја соба.

Соработка со нас

Телефони за контакт  
Наташа        070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

81 квадрати

2 спални

1 тоалет

76950€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет