Детали за огласот

Нов стан 71м² во Козле

1050€
# 5 Карпош

Се продава веднаш вселив стан во Козле. Станот е со квадратура од 71 м2 со 2 спални соби. Слободни квадратури од овој тип има на 6 / 6 спрат. Поставена инсталација за сопствено греење на струја. Паркинг простор во подземна гаража се доплаќа. Без агенциска провизија.

За разгледување на становите и нивна презентација контактирајте не на 070 355 071 / 072 224 164

71 квадрати

2 спални

1 тоалет

1050€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет