Детали за огласот

Нов стан 69м² во Црниче

82800€
# 93 Кисела Вода

ПРОДАДЕНО

Нова градба во Црниче во која имаме слободни станови со две спални соби со квадратура од 69м².

Шифра: S028
Вселиви: 08/2021
Слободни станови со две спални соби:
69м2 на прв и втор кат со ориентација југоисток
Цена: 1200 евра/м2

Паркинг место се доплаќа 5000 евра гаражно или надворешно 3000 евра

Соработка со нас

За повеќе информации контактирајте не и закажете средба во нашите канцеларии
Телефони за контакт:
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

69 квадрати

2 спални

2 тоалети

82800€

Последни огласи

53 м²

1 спална

1 тоалет

41 м²

1 спална

1 тоалет

45 м²

1 спална

1 тоалет

77 м²

2 спална

1 тоалет