Детали за огласот

Нов стан 64м² во Влае, Ѓорче Петров

62720€
# 113 Ѓорче Петров

ПРОДАДЕНО

Објект: Ѕ013
Продаваме нов стан во Влае, Ѓорче Петров – Урбан Комплекс во близина на трговски центри, градинка, училиште, маркети и болници.
Практичен распоред со вкупна квадратура од 64м2 на втор кат / 6 
Греењето е решено со мулти-сплит систем – инвертер клими.
Ориентација: југ
Цена: 62 720 Евра.

Технички карактеристики
-Ѕидови меѓу станови од керамички блок d=20cm, со изолација од тервол 5cm, и облога од гипс картон, со одлична акустична и термичка изолација.
-Фасадни ѕидови од керамички термо блок + 10cm стиропор.
-Преградни ѕидови - систем кануф d=10cm, со дупли гипскартонски табли од двете страни + 5сm тервол со одлична акустична и термичка изолација.

Соработка со нас

За дополнителни информации, гледање на станот или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.
Телефони за контакт
Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)
Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)
 

64 квадрати

2 спални

1 тоалет

62720€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет