Детали за огласот

Нов стан 53м² во Ѓорче Петров

800€
# 8 Ѓорче Петров

Се продава нов стан 53 м² во Ѓорче Петров 2.

Станот располага со една спална соба, веднаш вселив со имотен лист.

Цена на станот од квадрат: 800 евра.

Надворешно паркинг место: 1500 евра.

Вклучена клима инвертер -  греење и ладење.

Без агенциска провизија.

За разгледување на становите и нивна презентација контактирајте не на 070 355 071 / 072 224 164.

53 квадрати

1 спална

1 тоалет

800€

Последни огласи

47 м²

1 спална

1 тоалет

84 м²

2 спални

2 тоалети

65 м²

1 спална

1 тоалет