Детали за огласот

Нов стан 48м² во Аеродром

56000€
# 106 Аеродром

ПРОДАДЕНО

Објектот се наоѓа кај Тобако 2 во Аеродром и ќе биде вселив 05/2021.
Станот е на петти кат / 10 со квадратура 48м²
Греење: градско парно


Ѕидови меѓу станови од керамички блок d=20cm, со изолација од тервол 5cm, и облога од гипс картон, со одлична акустична и термичка изолација.


Фасадни ѕидови од керамички термо блок d=16 + 10cm графитен стиропор.


Преградни ѕидови - систем кануф d=10cm, со дупли гипскартонски табли од двете страни + 5сm тервол со одлична акустична и термичка изолација.


Шифра: S041
Цена: 56 000 евра со вклучено гаражно паркинг место + данок

Соработка со нас

Телефони за контакт:
070 355 071 – Наташа, Смена 1 (08ч - 16ч)
071 217 771 – Александар, Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

48 квадрати

1 спална

1 тоалет

56000€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет