Детали за огласот

Нов стан 109м² во Влае, Карпош

125350€
# 100 Карпош

Објект: Ѕ038

Објектот се наоѓа во населба Влае, Карпош. Комфорен веднаш вселив стан, кој може да се пренамени во деловен простор, со вкупна квадратура од 109 м2 на приземје. Станот располага со дневна, трпезарија, кујна, три спални соби, тоалет, бања, остава.

Цена: 125 350 Евра.

За дополнителни информации, гледање на станот или дополнителна понуда на станови контактирајте не слободно.

Телефони за контакт

Наташа 070 355 071 Смена 1 (08ч - 16ч)

Александар 071 217 771 Смена 2 (10ч - 17ч) и сабота (10ч - 15ч)

109 квадрати

3 спални

2 тоалети

125350€

Последни огласи

1150 м²

1 спална

1 тоалет

68 м²

3 спална

1 тоалет

54 м²

2 спална

1 тоалет

39 м²

1 спална

1 тоалет